Myrens Sportssenter

Vi tilbyr styrketrening og gruppetrening med faglig dyktige instruktører, noe som gir deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål. Treningssenteret ved Myrens Sportssenter er et frittstående senter, noe som gjør at vi kan utvikle oss etter dine behov og ønsker.

Myrens
Kjerne

Myrens Kjerne Bistro & Cafe ligger sentralt i Sandarkveien 24c. Konseptet er klassisk fransk Bistro & Cafe med en moderne touch. Med hovedfokus på gode råvarer og mat laget fra bunnen. Vi leverer i tillegg catering.
Velkommen!

Brannvern og el-kontroll

En stor andel bygningsbranner skyldes tekniske feil på det elektriske anlegget eller på noe av det tilkoblede elektriske utstyret. Alle virksomheter som benytter seg av elektriske anlegg eller elektrisk utstyr, i sitt virke, skal ha et internkontrollsystem som sørger for at el-sikkerheten blir ivaretatt uavhengig av størrelsen på virksomheten. Regelmessig brann- og el-kontroll er derfor en viktig del av bedriftens forebyggende arbeid.

Parkering

På Myrens Verksted er det gode muligheter for parkering. Vi har parkering både ute og inne, under tak og i garasje. Har du el-bil så kan lading avtales nærmere. Ta kontakt for mer informasjon vedrørende parkering.

Kr14000,-
UTE
Kr15000,-
Under tak
Kr16000,-
I garasje

Har du el-bil?

TA KONTAKT MED OSS!

Prisene er oppgitt eks. mva og gjelder per år.

Miljøstasjon

På Myrens Verksted har vi en egen miljøstasjon for gjenvinning av avfall for din bedrift. Her kan det meste sorteres og kastes. Miljøstasjonen er åpen fra kl 07-17 fra mandag til fredag og inngangskort kan hentes i resepsjonen i 7. etasje i Bygg B.

Glass

Glass kan gjenvinnes uendelig antall ganger. På vår gjenvinningsstasjon kan du f.eks. gjenvinne glassflasker uten pant, syltetøyglass, kjøkkenglass o.l.

Plast

Plastemballasje til gjenvinning hos oss kan f.eks være poser, folie, beger, kanner, bokser og flasker av plast. Gjenvunnet plast blir til nye produkter, alt fra blomsterpotter til fotballdrakter.

Metall

Metallemballasje inkluderer all emballasje av metall f.eks. hermetikkbokser, aluminiumsformer, påleggstuber og telysholdere.

Papp

Vi har en egen papp-presse som du kan benytte til å sortere alt fra papp emballasje til melkekartonger o.l.

Elektriske artikler

Alle produkter som går på strøm eller batteri regnes som elektrisk og elektronisk avfall og kan kastes hos oss.

Restavfall

Restavfall er det som er igjen etter at du har sortert ut det som kan kildesorteres. Det kan kastes i egen stor container.

Kontakt vår driftsavdeling

Lucas Hulth

Lucas Hulth

Driftsansvarlig/brannvernleder
+47 48 25 39 02
lucas@zenith-eiendom.no
Terje Baldersheim

Terje Baldersheim

Driftsansvarlig
+47 90 60 07 06
terjeb@zenith-eiendom.no
Jacek Glowinski

Jacek Glowinski

Driftsansvarlig
+47 99 40 00 02
jacek@zenith-eiendom.no
Adrian Czina<br />
(i permisjon)

Adrian Czina
(i permisjon)

Driftsansvarlig
+47 96 72 38 81
adrian@zenith-eiendom.no